Lunchmöte på Torsdag!

Det är mycket som är på gång just nu och ibland är det svårt att ta till sig och förstå all info som kommer ut. Jag vet att en del av er fått en väldigt rörig skolstart medan andra faktiskt fått det ganska bra trots allt. Den kommande avtalsstarten i Stockholms Stad den 3/10 kommer innebära att Samtrans tappar ca 600 resenärer i Söderort MEN får 800 nya resenärer i Västerort samt City.

A-Åkeri

Den 3/10 kommer Samtrans även att börja tillämpa olika indelning på åkerierna. Vi som är A åkerier kommer att prioriteras och B samt C åkerier hamnar längre ner på priolistan. Vad avgör om man är ett A åkeri? Enkelt utryckt: Hur man sköter sig! De mäter åkeriet på hur vi sköter våra arbetstider, reklamationer etc. Dvs att ju bättre vi fungerar som åkeri ju fler körningar kommer vi ha i förhållande till andra åkerier.

Det är en av anledningarna till att jag ville komma in i garaget på Gotlandsgatan. Jag tror att om vi har en bas inne i city så kan vi ses oftare, tvätta bussarna regelbundet, ha tillgång till förarrummet och en massa andra fördelar. Återkommer till er med datum i nästa vecka för ”Öppet Hus” på Gotlandsgatan. Det kommer finnas mackor och kaffe där och möjlighet att ses och prata.

Som avslutning hoppas att ni kommer på Torsdag på en bit mat och en möjlighet att ställa frågor till Samtrans. Jag kommer att finnas på plats. Vi ses!

Samtrans Inbjudan till lunch

Vi välkomnar våra förare och åkare på lunch tillsammans med oss från Samtrans! 

Foodtrucks finns på plats för bjuda er på god mat! 

Tid: Torsdag 15/9 Kl. 11-13 

Plats: Parkeringen bakom Stinsen Glimmervägen 10 
i Sollentuna Hoppas vi ses då! 

Hälsningar 
Partnerskap på Samtrans 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close