Jag vet att det är helg men…….

Hej på er!

Som del av er säkert har sett så har Samtrans skickat ut väldigt mycket körningar till på Måndag på utropslistan under dagen. Det kommer att komma ut ännu mer jobb på den listan under helgen då allt inte är klart ännu. Jag kan se att många av er fått väsentligt bättre körscheman än vad ni hade nu i Måndags så det är kul att se. Gå gärna in på utropslistan om ni vet att ni har ett schema med luckor. Tillsammans så kanske vi kan planera bättre på era fordon för just nu hinner Samtrans inte med och de ber om vår hjälp. De körningar som vi plockar på utropet och passar bra på våra fordon kommer Samtrans försöka se till att det blir era fasta jobb framöver.

Lycka till!

José

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close