Hej på er!

Vid ett möte på Samtrans idag om planeringsläget informerades det om att imorgon torsdag och på fredag kommer de att läggas ut stora utrop vid ca 9.30-10.00. Utropen kommer att bestå av ca 700-800 köruppdrag över hela Stockholm så det är bara att plocka. Dessa körningar har inte Samtrans hunnit med att planera ut på era fordon så de behöver nu vår hjälp.

Anledningen till att Samtrans gör det här är att planerarna ska få en större möjlighet att sätta grunderna för en mer permanent planering och samtidigt få ut köruppdragen. Det här kan fortsätta även en bit in i nästa vecka. De är fullt medvetna om att en del av er fått väldigt konstiga körscheman men de jobbar för fullt för att komma till rätta med problemen.

Tack för visad förståelse!

Lycka till i utropet imorgon och på fredag.

José Fernandez

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close