Skolstart del 2…..

Hej alla medarbetare!

Nu har vi klarat av första veckan med ett antal nya körningar på våra fordon!

Nästa vecka kommer det tillkomma ännu flera jobb på fordonen. Som samtrans informerat om tidigare så har de i år använt ett ruttoptimeringsprogram, PLOP. Det programmet har gjort en grundplanering på alla fordon som sen planeraren ser över och justerar. Ifall ni tittar på era körscheman för måndag så ser man att det ännu inte är färdigt. Samtrans kommer att jobba hela helgen med att finslipa och justera körningar och tider. Så vänta med att flytta körningar eller göra ändringar tills på Söndag em. Jag har tillsammans med Stefan idag gått igenom alla våra fordon och hittat körningar som verkar fel och behöver planeras om. Samtrans har fått denna lista av mig idag och de ska rätta till det inför måndagen. Detta är den 16e skolstarten som jag är med i Samtrans och det har alltid varit rörigt denna period så det är som det brukar. Det enda som gäller är konstant dialog för att jobba bort felaktiga körningar och att optimera scheman. Om vi hjälps åt allihopa så löser vi det tillsammans så det blir bra. Ni får gärna ringa mig under helgen om det är något ni funderar över. Jag kommer sitta och jobba med detta hela helgen!

Och glöm inte! Titta noga Söndag kväll och Måndag morgon på era scheman………..

Önskar er en trevlig helg!

Med vänlig hälsning José

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close