Skolstart hösten 2022

Hej på er alla!

Då har vi återigen avslutat våra ledigheter och skall köra igång höstens skolstart!

Hoppas att ni har fått njuta av sommaren tillsammans med era familjer och vänner!

Som vanligt så blir det nu mycket nya körningar och ändrade adresser precis som vanligt i ca en månad. Sen så förhoppningsvis så stabiliseras era körscheman och allt flyter på som vanligt. Nu i början så är det ytterst viktigt att ni är noggranna och uppmärksamma på era körscheman. Ser ni saker som verkar konstiga så kontakta Stefan eller trafikledningen så de kan rätta till det som är fel. Man ser sina körningar redan dagen innan men det kan ändras även under kvällen så var noga med att titta ordentligt även på morgonen vad som gäller. Viktigt även att logga in och ut enligt de tider som står i era körscheman. Det är även viktigt att ni har koll på era fordon så de funkar som de ska. Speciellt ni som jobbar ert första pass imorgon.

Jag kommer försöka vara i Sollentuna eller Gotlandsgatan 1 dag varje vecka. Hör av er om ni behöver hjälp med något.

Kontraktet på lokalen i Sollentuna förlängdes året ut så vi har båda ställena tillsvidare.

Lycka till imorgon och kör försiktigt!

Med vänlig hälsning José

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close