Hej allihopa!

Äntligen så kom det efterlängtade beskedet från FHM att alla restriktioner nu kommer att hävas denna vecka!

Det betyder med största sannolikhet att vi nu kommer att kunna återgå till nån form av normal verksamhet i närtid! Det vi vet är att branchen under pandemin haft ett stort avhopp av åkerier och förare. Nu när kunderna är friska och återkommer så kan vi säkert se en helt annan bild där ute än den som varit de senaste åren. Jag ser framemot att återigen kunna fylla våra fordon med bra körningar som ger bra kassor och en trygg tillvaro till oss alla! Våra Covid transporter kommer att upphöra denna vecka så nu blir det fullt fokus på Samtrans igen. Som en del av er säkert minns så var det ju riktigt bra med körningar innan pandemin förändrade allt!

Vi har nu även signerat hyresavtalet på Gotlandsgatan 55 dit vi kommer att flytta in under våren när vi gjort i ordning lokalerna så det blir fräscht! Vi delar det med två andra åkerier och kommer att ha tillgång till tvätt, 28 p-platser, förarrum och kontor där. Mycket bra läge om man kör mycket i city…..

Hoppas på en fin vecka och ta hand om er alla!

Josè Fernandez

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close