Utropslistan

Hej på er!

Som ni säkert märkt så är även denna skolstart ganska rörig med fordon som saknar körningar och annat som inte stämmer. Jag sitter nu vid datorn och försöker fylla på era körscheman så gott det går. Det är just nu ett hundratal körningar som går att plocka om man har en lucka i schemat. Som vanligt så hinner inte Samtrans egna planerare med alla körningar och listan med lediga jobb är omfattande just nu. Ikväll har samtrans ett krismöte som berör söderort och de behöver vår hjälp med att köra alla kunderna där. Jag vet att det ibland inte är kul att köra en körning som har ett lägre pris men även den kunden måste köras och vi får ta igen det på någon annan kund istället. Det brukar bli bra i slutändan om vi har tålamod.

Ni som jobbar i Söderort försök att ta så mycket det går på utropslistan för om nån vecka så är det kanske inga körningar kvar att välja och vraka emellan. Gör vi ett bra jobb nu under nån vecka så har vi igen det resten av året med bra ekonomi och lättjobbade körscheman. Ni kan i era mobiltelfoner plocka körningar precis som jag kan och om alla tar en eller tre extrajobb per dag så gör det stor skillnad för kunderna och allas ekonomi 🙂 Ps. Förarbehovet just är 3st Söderort, 1 Norrort, 1 Västerort Hittelön till den som har något bra tips….

Kämpa på och kör försiktigt!

Med vänlig hälsning José

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close