Skolstart

Inför skolstart HT-2021

Då har det återigen blivit dags för skolstart och vi vill passa på att påminna om att;

 Se till att bilen är hel och ren samt att du har en komplett uniform. Det är fortsatt obligatoriskt att använda munskydd under pågående köruppdrag. Ni behöver även torka av dörrhandtag, bältesspännen samt ytor som resenärer kommer i kontakt med. Har resenären framsäteskrav ska även denne ha munskydd på sig. 

 För att planeringen ska kunna jobba ostört och planera så bra program som möjligt kommer vi att låsa körprogrammen och Utropet under perioden 16/8 – 10/9 (kan ändras om behov uppstår i så fall kommer information på insidan). Det vill säga, ni kommer att kunna se ert program först klockan 12.30 dagen innan.  

 Vi vet också att det är viktigt för många av våra resenärer att i god tid få information om sina resor, information om till exempel hämtnings- och lämnings-tider, vem chauffören är osv. Ett tips är att titta på sitt körprogram dagen innan och även ta kontakt med nya föräldrar och presentera sig. Om möjligt även meddela preliminär hämtningstid. Tänk också på att ringa och informera föräldrarna om du riskerar att bli sen till hämtning eller lämning.  

 Planeringen kommer i största möjliga mån att lägga in korrekta tider från start men behöver er hjälp med att korrigera tiderna till de faktiska tiderna som ni hämtar. Detta gäller även hur slingan är uppbyggd geografiskt och i vilken ordning som resenärerna faktiskt hämtas. 

 Under skolstart är det stort tryck på telefonerna så har du inte ett akut/pågående problem ber vi dig vänta med att ringa tills morgon/eftermiddagsruschen har lagt sig. 

 Vi behöver er hjälp med att hålla informationen uppdaterad för våra resenärer. Om ett telefonnummer inte stämmer längre vill vi att ni meddelar detta så att beställningscentralens personal kan uppdatera informationen. Detta får ni gärna göra via Karin eller genom att skicka e-post skol@samtrans.se

Om ni har något önskemål, synpunkt, vill korrigera en slinga eller önskar komma i kontakt med planeringen är det i första hand följande e-postadresser som ska användas:  
norrort@samtrans.se
soderort@samtrans.se

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close