Hej allihopa!

Hoppas ni har en fantastisk lördag i värmen!

Som några av er kanske har sett så har vi skickat ut semesterersättningen i samband med denna lön. Vi valde att göra detta som en klumputbetalning till alla gemensamt även i år för att ”nolla” semesterkontot hos oss. Vi får ingen ränta på pengarna så jag tycker ni ska ha dem så kan ni själva välja om eller hur ni vill spara dem. Vi kommer även att ändra i löneprogrammet så det räknas semesterdagar istället för som idag en klumpsumma och detta gör vi för att lättare kunna betala ut enstaka dagar eller veckor under året vilket inte har gått att göra med nuvarande inställningar. Totalsumman kommer inte att påverkas.

Från nästa vecka börjar de första förarna i åkeriet att ta semester och ni som varit med länge vet att det kan bli en del ändringar i körprogrammen för att kunna täcka upp för de lediga bussarna. Om vi hjälps åt så blir det bra för alla och vi behöver inte lämna bort en massa körningar vilket ger oss bättre ekonomi.

Stefan har semester kommande vecka så behöver ni hjälp med något så kontaktar ni mig istället så löser vi det.

Jag kommer att finnas i garaget 10-13 måndag och onsdag nästa vecka om ni behöver hämta något.

Önskar er alla en trevlig helg!

Med vänlig hälsning José och Vivi!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close