Hej allihop!

Sommarledigheterna står runt hörnet och har vi lite tur med vädret så kan det bli riktigt bra!

Hoppas ni har tagit eller planerar att ta era vaccinationer så vi kan börja återgå till ett mer normalt liv igen. Jag tar min andra spruta om nån vecka så det känns bra!

Om ni kommer ihåg när vi träffades innan pandemin i mindre grupper så sa vi då att vi skulle återkomma med uppföljningar ang ekonomi och annat vid ett senare tillfälle. Nu till hösten så tänker jag att vi börjar följa upp med nya möten i mindre grupper igen. Mer om det längre fram.

En tråkig händelse i veckan var när jag blev uppkallad till Samtrans till möte där man återkallade en förarlegitimation för en av våra förare. Jag har skrivit om det förut att Samtrans följer upp alla avvikelser som händer och att det blir konsekvenser om man inte skärper sig. Jag vill helst slippa vara med om det igen för det var ingen bra känsla att sitta där …..Följ reglerna och lämna inte tillbaka körningar i sista stund för att ni hittat något ”bättre”. Läs ordentligt på körningarna så det inte blir missförstånd och kunder försvinner…..

Vi har nu några förare på utbildning som kommer att börja köra under sommaren. Vi söker dock fortfarande 3st till våra bussar som ska jobba i Tyresö så hör av er om ni har några bra tips!

Imorgon Torsdag finns jag i garaget mellan 10-13 om ni behöver hjälp med något !

Ta hand om er och kör försiktigt!

Med vänlig hälsning José och Vivi.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close