Snart sommar och sol…

Hej allihop!

Veckorna rullar på fort nu och det är snart ”sommarlov”

Som ni säkert har läst på Samtrans hemsida så har Samtrans vunnit en större andel än idag av Stockholm Stads avtalet som börjar 1/3-22. Det innebär att Samtrans kommer att behöva fler fordon i trafik då. Till årets skolstart i aug så behövs det fordon i Tyresö då Samtrans vann den upphandlingen. Tyresö är ett litet avtal men vi har erbjudit oss att ställa upp med 3st fordon till den skolstarten. Jag förväntar mig även att vi kommer få utökad trafik nästa vår 2022. Det betyder ju då att vi behöver bli fler förare i åkeriet. Om ni har nån bekant som vill komma och jobba hos oss så är de välkomna att söka jobben.

Ang KNOX systemet i våra Samsung telefoner så har vi beslutat att säga upp det avtalet då det inte har fungerat som det var tänkt. Vi kommer att återställa era telefoner till ordinarie androidsystem när vi träffas löpande i garaget. Det tar ca 15-20min per telefon att göra och behöver vara klart innan aug.

Ang de nya rutinerna med Samtrans planeringen

Det är inte ok att ta körningar på utropet för att sen lämna tillbaka andra jobb till växeln som sedan blir sena.

Det skapar problem för trafikledningen och kan komma att generera viten/böter från Samtrans. Alla ändringar loggas och det är lätt att se hur körningar flyttas och vem som flyttar dom. Förra veckan har jag fått Samtal från växeln där man har åsikter om vissa av våra förare som inte följer detta. Tycker man att fasta turbundna resor är ett problem så kontakta mig så löser vi det problemet……

Jag kommer vara i garaget på fredag 10-13 om ni behöver något. Boka gärna tid om det är något specifikt ni behöver hjälp med tack.

Kör försiktigt och ta hand om er !

José och Vivi.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close