Resultat av Bes!

Nu har alla fordon besiktigats hos Samtrans. Resultatet blev att alla godkändes. Endast några smärre saker att åtgärda med dekor och ett armstöd som saknades.

Tack alla för det fina resultatet. Bra jobbat!

Ang era jobbtelefoner och KNOX systemet som de är programmerade med så har det varit mycket strul med detta. Jag kommer att testa på några telefoner imorgon att ta bort KNOX och köra enligt en egen konfiguration med appar etc. Om det funkar bättre så gör vi så på resten av lurarna också.

Imorgon så är jag i garaget mellan kl 10-13 om ni behöver något. Det kommer att bytas däck och fixas med annat så om ni har något som jag behöver hjälpa er med så ring innan ni kommer så jag är ledig.

Önskar er en trevlig helg!

Med vänlig hälsning José och Vivi!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close