Vaccinationer….

Står just nu och tittar ut och ser att det har börjat snöa!!!! Känns sådär…..

Lasse som kör buss 7644 tipsar om att i appen ”Alltid öppet” så finns det nu tider för en del av er i åkeriet som uppnått en mogen ålder att boka:) Lätt att boka en tid där! Snart är 25% av alla i Sverige vaccinerade med första sprutan….Det leder mig in på nästa ämne och det är som det diskuteras mycket nu: Vad händer med våra körningar?

Vi hade ett möte tisdags med Samtrans där de visade statistik över hur våra kunder åker.

Antalet resor på turbundet är i princip samma nu jämfört med förra året innan pandemin gjorde att kunderna började avboka. April visar samma trend med ökande beläggning på våra fordon. Kul att se!

Rullstolstaxi hade fortfarande sämre i februari än förra året. MEN i mars månad så blev det fler resor utförda än förra året!!! Vi får se hur April slutar och det är också beroende på vädret om kunden åker eller inte.

Totalt sett i åkeriet så omsatte vi mer mars månad i år jämfört med förra året även om det inte går att jämföra exakt så känns det bra att det verkar vända nu!!!! Samtrans har även börjat fokusera mycket mer på oss fd ägaråkerier vilket gör att vi prioriteras mer när de lägger ut jobben framför andra åkerier! Så vaccinera er så fort ni har möjlighet så kanske vi snart kan lägga hela denna pandemi bakom oss och se framåt istället…

Däck:

En del av er har fått era sommardäck på fordonen och jag tar in er övriga vartefter det finns möjlighet.

Semesterlistan:

Jag har äntligen gjort klart semesterlistan och lägger den i Onedrive så ni kan se den imorgon. Vi har i stort sett beviljat alla önskemål då jag tror att vi kommer att kunna hantera våra körningar ändå. Era innestående semesterpengar betalas ut till er i samband med att ni tar er semester så det inte blir något glapp för er inkomstmässigt när ni är lediga. I samband med löneutbetalningen i maj så meddelar vi er hur mycket ni har innestående i semesterlön.

Önskar er en bra avslutning på veckan! Ps. (Är i garaget imorgon kl 10-13)

Med vänlig hälsning José och Vivi.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close