Mot ljusare tider!

Hej allihopa!

Nu på Söndag är det dags att ställa om klockan till sommartid igen! Det är förhoppningsvis snart slut på allt elände som varit under det senaste året som varit väldigt tålamodsprövande för oss alla.

Jag berättade förra veckan om Samtrans projekt med att förbättra våra körscheman enligt det avtal som vi har med Samtrans/Nobina! Jag kan se att det sakta rör sig uppåt för de flesta fordonen. Och en del av er har väldigt bra kassor redan och det är mycket glädjande att se. Ett motkrav från Samtrans planeringsavdelning har varit att de vill ha större kontroll över våra körningar. Det har bla resulterat i att de tagit bort möjligheten att ha egna RT kunder framöver. Jag vet att en del av er har många egna kunder och är frustrerade över detta så nu får Samtrans hitta andra körningar åt er som kompensation för de tappade resorna. Vi får hjälpas åt att hålla koll på detta.

Som ni vet så har Vivi tagit en deltidstjänst som lärare igen och kommer inte alltid att kunna svara på mail och samtal lika frekvent som förut. Om ekonomin framöver tillåter så hoppas jag att Vivi kommer tillbaka på heltid igen….

Det börjar bli dags att byta till sommardäck och jag kommer att kalla in er när det blir er tur. Ni som har halvslitna vinterdäck kommer att få köra slut på dessa under våren så vi sätter på nya däck till hösten igen. Ni som fick nya däck vid årskiftet kallas in först till byte till sommardäck så sparar vi dessa vinterdäck till nästa vinter.

För att kunna planera in era semesterledigheter så behöver ni skicka in era önskemål via denna sida under ledighetsansökan. Vi kommer som vanligt att försöka fördela semestern enligt era önskemål MEN vi behöver också ha halva åkeriet i drift löpande för att kunna hantera våra kunder som trots allt åker under sommaren. Målsättningen är att publicera semesterlistan till er under början av april så kom in med era önskemål senast den 31/3 tack.

Denna vecka finns jag i garaget på fredag 10-14 om ni behöver något.

Med vänlig hälsning José och Vivi.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close