Körscheman

Hej allihopa!

Sedan drygt en vecka tillbaka jobbar Samtrans planeringsavdelning med optimering av era körscheman. Det betyder att målet som vi är överens om är att varje fordon ska ha ca 3700kr/dag i fasta klarakörningar. För att de ska kunna göra detta så kräver Samtrans av oss att vi är inloggade enligt de tider som kommenderingen säger samt att ni tackar Ja på de köruppdrag som skickas till era fordon. De kommer att speciellt titta på Nej tack samt om vi är inloggade eller inte. Egna RT jobb får inte krocka med Klarajobben då dessa har prioritet. Glädjande nog så går rullstolstaxi uppåt enligt statistiken som jag får från Samtrans. En del av er kör in bra med RT mitt på dagen och det är kul att se! Om vi sköter detta bra så kommer vi återigen ha en väldigt god lönsamhet på våra fordon vilket även resulterar i bra löner till er.

En liten påminnelse: Sidodörren på bussarna måste vara spärrad så att den inte går att öppna inifrån. Det sitter ett ”barnlås” bak på insidan av dörren som ska vridas så den spärrar låset inifrån. Titta i instruktionsboken eller hör av er till mig eller Stefan så visar vi er hur det funkar.

Påminner även om att det finns handsprit, munskydd samt handskar i garaget att hämta. Använd de enligt de regler som Samtrans kommunicerat ut tack.

OBS! Denna vecka är jag i garaget på Fredag 10-14 om ni behöver hjälp med något!

Kör försiktigt och ta hand om er!

José och Vivi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close