Gårdagens möte med Samtrans

Igår var José på möte med VDn och andra ansvariga på Samtrans Beställningscentral. José har påpekat för Samtrans vid ett flertal tillfällen att vi i vårt åkeri, inte har de körningar vi borde ha enligt det avtal som slöts vid försäljningen av Samtrans. Samtrans VD lovade att han skulle titta på detta och fr o m måndag bör det dyka upp nya körningar på era scheman. Var uppmärksamma på förändringar i era scheman och var också medvetna om att de nu kommer att titta närmare på hur väl vi uppfyller det vi som åkeri har lovat Samtrans vid samma avtal. Det är väldigt viktigt att vi är inloggade vid de tider vi ska vara detta och inte tackar nej till körningar vi kan ta. Eventuella frågor ang körningar besvaras av Stefan.

Vi har börjat kalla in förare, som upprepade gånger legat vid garantilön, på samtal. Era lönespecifikationer har skickats ut idag och eventuella frågor besvaras av Vivi senast den 22 februari för sedan skickas lönefilen till banken.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close