V 7

I veckan blev det nya taxiföraravtalet klart. Alla detaljer är inte offentliggjorda ännu men vi återkommer när vi vet vad det innebär för oss. Ett exempel kan vara att garantilönen justeras uppåt med några hundralappar. En garantilön aktiveras när fordonet faktiskt har varit i trafik och har varit i tjänst under hela arbetstiden. Vi kommer att bli noggrannare med att följa upp de förare som hamnar på garantilön för att förstå varför det blir så och därefter ta fram en plan för hur vi ska hjälpa och stötta berörda förare. Det är inte hållbart för åkeriet att skjuta till pengar för att täcka de garantilöner som återkommer hela tiden.

Vivi kommer fr o m mars månad att gå ner till 20%-tjänst i åkeriet och kommer endast att vara anträffbar på onsdagar. Ni kan fortfarande maila eller smsa när ni behöver men hon kanske inte alltid kan svara direkt.

Denna vecka är Josè i garaget på onsdag och fredag kl 10-13.

Kör försiktigt i vinterväglaget och ta inga onödiga risker.

Josè och Vivi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close