V 3

Äntligen lite vardag! Nu är snart alla bussarna ute och jobbar igen och vardagen börjar infinna sig.

OPUS och besiktningar

Nu har José börjat boka årets besiktningar och han mailar ut tid och plats till den chaufför och buss det gäller. Viktigt är att ni är uppmärksamma på rekvisitionsnumret som ni måste uppge när ni besiktar. Den finns med i mailet ni får.

Registerutdrag

Vi saknar fortfarande många utdrag från belastningsregistret. Om ni inte har möjlighet att skriva ut så kontakta Vivi. Om ni inte har möjlighet eller tid att åka förbi Samtrans och lämna in så kom förbi med kuvertet till garaget eller kontoret så åker José upp med alla den 31 januari.

Kör försiktigt!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close