V 50

Tre musketörer Gratis Stock Bild - Public Domain Pictures

Vi börjar detta veckobrev med ett mail vi fick från en av våra musketörer i Täby 🙂

Moussa, Reza och Rogge – de tre moderna musketörerna i Täby, fick häromdagen ett telefonsamtal från högsta Trafikledningen. Man räknar med strul när det kommer samtal från högsta staben …

Den myndiga rösten frågar om det är MR Roger på 007871 han talar med.

Jag har svårt att förneka då högsta ledningen har fullständig koll på var deras utsända Musketörer befinner sig i Täbyterritoriet. 

– Jag har en glädjande nyhet att berätta, säger rösten. Ni tre i Täby har fått goda vitsord från våra kunder! 

Trots att en av Musketörerna råkade ut för en värja häromdagen, kapade lillfingret och blev sjukskriven i 4 veckor, så berättar kunden att allt har funkat jättebra, ungarna har kommit till plugget i rätt tid och föräldrarna har känt sig trygga med reserv -Musketörerna! 

– Kul! säger jag, skicka detta glädjande besked även till Mr Q och Mrs Moneypenny på avdelningen interna affärer! 

Och naturligtvis blir både vi och James Bond jätteglada att få höra att ert samarbete fungerar så himla bra Rogge! 😀

”Coronaskärmar” och kurser

Nu har de flesta av er gått kursen om hur ni ska hantera Covid19-positiva resenärer samtidigt som ni fått skärmar installerade i bussarna. Samtrans håller på att dra igång ett koncept med körningar av dessa patienter. De bussar som har fått allt installerat och gått kursen kommer att få prioritet på dessa körningar.

Rullstolstaxikörningar

Som ni ser så är det mindre antal rullstolstaxikörningar just nu. Vi kan förvänta oss att det kommer komma igång igen i samband med vaccinationerna. Vi får försöka stå ut så gott det går fram tills dess.

Ledigheter

Ni som vill vara lediga över kommande skollovet kan höra av er till Vivi på mail för att ansöka om det. Vi kommer att prioritera de som inte var lediga över sommaren. Sista ansökningsdag är fredag den 11 december.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close