Vecka 48

Snart vinter,,,,

Nu börjar det bli kallt ute och det är halt på vägarna. Olyckor händer,,, men de får absolut inte hända medan bussarna, av en eller annan anledning, är avställda. Då gäller inga försäkringar, varken för bussen eller för er som förare. Vi har påtalat detta vid ett flertal tillfällen, både muntligt och skriftligt. Vi ställer av bussarna när ni inte är i tjänst. Trots detta ser vi fortfarande att ett fåtal av er använder fordonen trots att de är avställda.

Denna vecka har troligtvis varit den ”dyraste” av alla så länge vi ägt åkeriet. Vi har haft ett motorhaveri, en rasad koppling, en krockad buss där vi är vållande samt ett antal andra onödiga situationer där det har kostat åkeriet mycket. I dessa tider är det svårt att bära upp dessa kostnader då vi kämpar med att få åkeriet att klara sig genom denna svåra period. Vi ber er därför vara extra försiktiga och tänka efter en gång extra INNAN ni tar beslut i olika situationer.

Med detta sagt, så är vi väldigt glada över att många av er kämpar vidare och har viljan att ställa upp! Vi har haft en annons ute för att få ut de bussar som står och det har varit över 60 sökanden till tjänsterna. Så snart är vi förhoppningsvis fullt bemannade igen.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close