Vecka 47

Javier fick beröm och ett alldeles eget paraply

Samtrans är ofta ute och gör flygande besiktningar. Vår Javier fastnade i en av dem och de var så nöjda att han fick ett alldeles eget Samtransparaply, som han kunde använda för att hjälpa sina kunder in om det regnar.

Uniformen viktig

För att en Samtransförare ska betraktas som en trafiktjänsteman förutsätts det att föraren bär uniform eller märke eller på något annat sätt tydligt visar att han är trafiktjänsteman. Om något händer så är det viktigt att man tydligt kan se att ni är tjänstemän på uniformen. Det är också en trygghet för era resenärer att kunna se att ni representerar Samtrans.

Ang Coronaläget

Som ni säkert följer i media, så har läget återigen förvärrats även om det inte är lika illa som i våras. Det kommer att bli nån typ av Coronatransporter eller liknande lösningar. Ni som jobbade med detta i våras gjorde ett jättebra jobb! Vi har fått indikationer på att Samtrans kommer att starta upp med detta inom kort. Vi kommer ut med mer info samt en förfrågan om vilka som vill arbeta med detta när det blir aktuellt.

Stefan ledig denna vecka

Om ni behöver hjälp med något ni inte kan lösa själva så ringer ni José eller Vivi. Och José kommer att försöka vara i garaget hela dagen på onsdag om ni behöver hämta saker eller bara ta en fika och prata. Ring gärna innan så att inget annat hänt,,,

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close