Vecka 46

Facebook-grupp

Vi har en grupp på Facebook där vi kan lägga upp olika inlägg av mindre ”officiell” karaktär. Ni är välkomna att ansluta er genom att följa länken nedan. Dock måste ni öppna bloggen på en dator eller er privata telefon. Annars kan ni enkelt gå in på Facebook och söka på företagsnamnet…

FB – grupp

Nya chaufförer

Även om tiderna är svåra just nu så söker vi ytterligare chaufförer som kan börja jobba hos oss just nu. Känner ni någon som kan passa in i vårt åkeri så hör av er till José.

Julbord och jubilarer

P g a spridningen av Covid19 så blir det inget gemensamt julbord i år men vi jobbar på att hitta något alternativt sätt att bjuda er ändå. Vi hade tänkt påbörja en ny tradition på företaget, nämligen att börja fira de som fyller jämnt. Men tyvärr kan vi inte heller ha ett gemensamt firande av jubilarer som har fyllt jämnt i år, både 40, 50 och 60 har firats på olika håll. Vi jobbar på att hitta något alternativt för detta också.

Körrapporter

Alla era körrapporter måste arkiveras i 7 år. Det är ytterst tacksamt om ni viker dem så att de kommer i datumordning samt skriver namn och bussnummer på kuverten när ni lägger dem i lådan. I bilden kan ni se hur arkivlådan vi använder ser ut…

Reklamationer

Tyvärr så har våra reklamationer i åkeriet ökat på senare tid. Ibland är det enklare saker som man lätt kan reda ut men ibland är det av allvarligare sort. Tänk gärna på hur ni uppfattas och hur ni agerar när ni är ute bland kunder. Ring hellre och prata med José om det är något som inte fungerar än att diskutera det med kunder eller personal på olika enheter.

José i garaget

På onsdag v 47 är José i garaget nästan hela dagen. Då kan ni passa på att hämta handsprit och annat samt lämna körrapporter eller helt enkelt ta en fika och prata.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close