Vecka 45

Höstlovet är nu slut och vi hoppas att ni haft en läskigt trevlig helg med massor av godis och inget bus!

Vi har sett att kassorna inte har varit på topp under föregående vecka för vissa av er. Dock hoppas vi att de återgår till mer normala nivåer trots de nya restriktionerna. Vi kommer fortsätta att jobba med er som behöver stöd och hjälp för att få upp det inkörda beloppet.

Tyvärr har vi fortfarande två långtidssjukskrivna som vi har ersatt med vikarier. Vi hoppas att de snart kan komma tillbaka, samtidigt som våra vikarier kan få vara kvar.

Vi har köpt in ännu mer ytdesinfektionsmedel, handskar, handsprit och munskydd, så om ni behöver så finns det att hämta i garaget under senare delen av veckan. För er som känner oro kring den ökande smittan så kan ni som vill ha, få en plexiglasskiva installerad bakom er förarstol, för att avskilja er från passagerarutrymmet. Kontakta José för att få en tid inbokad.

Önskar er en trevlig vecka 45!

José och Vivi

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close