Vecka 43

Höstlovet v 44 närmar sig med stormsteg och många har sökt ledighet. Vi prioriterar först och främst de som inte fått ledighet under sommaren p g a arbetet med Corona-teststationerna. De som önskar ledighet ska lämna in detta skriftligt och gör det enklast genom att gå in på hemsidan och klicka på Ledighetsansökan-fliken.

Denna vecka får de sista bussarna sina vinterdäck men vi hoppas ändå att snön dröjer med sitt inträde. José kommer att skriva en sammanställning på vad han sett, hört eller funderat över, i diskussioner med er alla under tiden han bytt, i nästa veckoinlägg.

Ofta får vi samtal från er med en eller annan fråga och det är alltid trevligt att få prata med er alla. Om ni dock vill att vi ska ta tag i något så ber vi er att alltid maila, för vi börjar bli gamla och minnet fungerar inte lika bra längre. Vi driver två olika åkerier med snart ett 50-tal anställda och José sitter både i styrelser och andra uppdrag och jag vikarierar ofta i skolor, vilket gör att vi har många bollar i luften samtidigt och är oroliga för att tappa någon av dem. Ni är viktiga för oss och vi vill inte göra fel eller missa saker. Så snälla, maila gärna!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close