Vecka 42

Det har varit ovanligt många som på senaste tiden ringt och velat ha hjälp med hur de ska logga in på Visma Lön för att se sin lönespecifikation. Här kommer en länk till hur man gör om man inte direkt klickat på länken som Visma mailar ut när Vivi lägger in er i programmet.

Visma Lön

https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-lon-anstalld/content/online-help/lon-anstalld/mitt-lonebesked.htm

Viktigt att ni går in och tittar på lönespecen när Vivi skickar ut den senast den 18e varje månad så att vi hinner korrigera eventuella fel.

De senaste veckorna har det återigen ökat med småincidenter i trafiken vilket resulterat i skador. Från och med denna vecka kommer ni att behöva komma in till garaget för att tillsammans med José skriva incident- eller skaderapport.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close