Vecka 39

En av våra många tankar är att ha chaufförsmöten i garaget i Sollentuna. Vi har dock inte hunnit planera och komma igång med dessa ännu. Garaget börjar dock komma i ordning och idag var Vivi där och sorterade bl a alla körrapporter. Snälla, om ni har kvitton med utlägg så posta dem till Vivi genast så att ni får pengarna direkt.

Den 18e varje månad skickar vi ut lönespecifikationer. Detta gör vi såpass tidigt i månaden så att ni har 2-3 dagar på er att titta igenom och hinna höra av er om något inte stämmer. Att ändra en lön efter att man har skickat iväg filen till banken är omöjligt och att göra en extra löneutbetalning tar både kraft och energi samt kostar extra.

När det gäller era samtranslegitimationer så måste ni själva hålla reda på när de går ut. Har man ingen giltig legitimation så kan man heller inte köra. Är man sen med att lämna in sitt belastningsutdrag från polisregistret så kostar det 1000 kr att förlänga sin legitimation i en månad. Sedan stryks man ur rullorna. Två månader innan legitimationen går ut så bör man ansöka om utdraget och sedan lämna in det till Samtrans så fort man får det. Det ger oss tre – fyra veckor att hitta en kursdag som vi kan boka.

Som alla ni vet så är företaget kopplat till Fora. Det är en försäkring som vi betalar just för att ni ska ha det bättre bl a vid pensionen. Bra om ni själva går in och läser om vad som ingår i avtalet.

Vi är glada att just ni jobbar hos oss och vi vill ju att ni ska må bra. Därför har vi ett generöst friskvårdsbidrag som alla tillsvidareanställda kan få ta del av. Detta bidrag gäller för aktiviteter som är motionsfrämjande och som bygger styrka och uthållighet, vilket underlättar för er i arbetet.

TÄNK på att Samtrans genomför sina besiktningar under vecka 41 och behöver du komplettera ditt fordon med något så kontakta José eller Stefan snarast. Som ni vet så kontrolleras fordonet både in- och utvändigt samt er uniform, så är det något som ni behöver åtgärda så gör det genast. Stefan kommer att schemalägga er och lägga ut i era kalendrar vilka tider som gäller.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close