Vecka 38

Vilken vecka förra veckan blev! Så mycket som hänt och många som har hört av sig om små och stora saker.

I veckan som varit hade vi ett möte med ledningen i Samtrans angående bristen på körningar. En stor anledning är den stora mängden avbokningar från äldreboenden och skolbarn. Restriktionerna för äldre är på väg att hävas under oktober, vilket borde medföra fler körningar då dagvården öppnar som vanligt. Vi ser att några av er har väldigt låga dagskassor och vi kommer försöka se över hur vi kan hjälpa och stötta er i att få ordning på era scheman. Vi kommer att kontakta berörda chaufförer.

Tyvärr har vi några längre sjukskrivningar som gör att Stefan brottas med att få ut våra körningar. Detta medför att det kan bli lite rörigt under någon vecka framöver. Ha tålamod!

Under vecka 38 välkomnar vi två nya chaufförer, Jan och Andon. Båda kommer att köra i söderort.

Vi vill passa på att påminna om friskvårdsbidraget på max 4800 kr som ni kan få då ni bl a köper träningskort. Posta kvittot till Vivi!

Om ni har andra kvitton på inköp så går det snabbast att få ut pengarna om ni postar kvittot direkt till Vivi istället för att lägga in det bland körrapporterna. Körrapporterna kan ni nu lämna direkt i garaget i Sollentuna. Antingen i brevlådan eller direkt till José eller Stefan om de är där.

Ta hand om er!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close