Hej allihopa!

Vi har nu kommit halvvägs in i semestrarna och det rullar på med ömson sol och regn!

Nedan ser ni en bild på en av våra telefoner som frågar er om ni vill tillåta aviseringar? Tryck ja på alla så de blir ”blåa”

Har tryckt ut en app till er som heter Teams och den är bra att ha när man deltar i videomöten etc.

Om ni får problem så hör av er till mig.

Ang våra provtagningsstationer så var jag på ett möte med Samtrans i Fredags. Där bestämdes att sista datum för oss som vi jobbar med detta blir den 14/8. Detta pga att skolorna startar och det saknas ett stort antal bilar hos våra konkurrenter. Vi räknar med att alla fordon behövs i skoltrafiken och med ökade RT resor. Jag beskrev detta redan i April som ett troligt senario vilket nu verkar bli verklighet. Corona stationerna tas över av Försvarsutbildarna som utbildar bla sjukvårdspersonal och drivs vidare de månader som är kvar av dem. Samtrans behöver ha fullt fokus på skolstarten.

Garaget i Sollentuna börjar ta form och det blir sakta men säkert lite ordning och reda där. Har fått in några av era bussar där som jag tittat igenom. En del av er tar hand om era fordon exemplariskt medan några kanske behöver bli bättre på det. Jag öppnade en av bussarna som stod där och det slutade med att jag har sanerat den in och utvändigt. Det var dessutom inte en enda droppe kylvätska i motorn……Vi kör betalande kunder i dessa fordon……usch!

Det kommer att finnas all relevant förbrukningsmaterial i garaget. Spolarvätska, kvittorullar, tidböcker, glödlampor, torkarblad, städartiklar och annat som ni behöver köper jag in och har på hyllan. Inga inköp på OKQ8 av sådant framöver. Ett annat tips gäller AD blue vätskan som är absolut billigast på OKQ8 ute vid pumpen och inte i lösa flaskor som är svindyrt!

Alla ordinarie servicar kommer fortfarande att utföras ute i Spånga på Fordverkstan men alla små grejer som behöver fixas löpande kan vi försöka lösa i Sollentuna tillsvidare.

Det finns en brevlåda ute på gatan med vårt namn på och dessutom ett inkast i garageporten om ni vill lämna in något även när jag inte är på plats. Jag eller Stefan försöker vara där mellan 10-13 men ring gärna innan ni kommer ut och hälsar på.

Ps. Vi behöver forfarande rekrytera en förare till skolstarten som bör bo I Huddinge helst för att kunna köra där. Hör av er om ni har något tips tack!

Önskar er en trevlig kväll!

José

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close