Lite nytt…och lite viktigt…

Hej allihopa!

Nu har vi passerat midsommar och den första semesterperioden hos oss är igång. Denna sommar är speciell på många sätt….

Jag har fått info från Samtrans att det är mycket körningar på växeln som de har svårt att få ut. Imorgon är det 1/7 och Huddingeavtalet kör igång vilket kommer att medföra ännu fler körningar i Söderort. Jag ser på de fordon i åkeriet som inte är korttidspermiterade att de kör in väldigt bra speciellt med rullstolstaxi mitt på dagen. Vi kommer därför att från imorgon 1/7 att upphöra med era korttidspermiteringar och de fordon som är i trafik skall tjänstgöra som vanligt enligt era kommenderingar hos Samtrans. Står det att ni börjar kl 07:00 så skall då föraren logga in i fordonet den tiden. Samtrans mäter hela tiden hur vi sköter våra scheman så var noga med era tider. Vi kommer även att utöka verksamheten med 3st fordon i nya Huddingeavtalet till skolstarten. Totalt kommer vi nu att ha 36st fordon i trafik. Vi har redan rekryterat en förare men behöver två stycken till och de ska lämpligtvis bo i Söderort. Kolla gärna med era kompisar som kanske behöver byta åkare om de är intresserade av att börja hos oss? Vi gör som vanligt att den som ordnar en förare åt oss får en bonus när föraren blir fast anställd.

En annan nyhet är att från imorgon så har vi ett eget garage i Sollentuna där vi kommer att ha vår bas för våra fordon framöver. Det är inte jättestort men det kommer att fylla våra behov i några år. Det går att tvätta och städa samt lyfta fordonet för mindre tillsynsjobb. 6st P-platser finns utanför. Jag kommer inte att leka mekaniker där men framöver kanske vi kan hitta någon som servar våra fordon på deltid. De flesta av våra fordon har fortfarande garanti så det är bara enstaka saker som går att göra utan äventyra garantin på dem. Vi kommer att flytta dit alla våra däck från Flemingsberg så fort det finns möjlighet. Bredvid vår lokal finns en befintlig däckverkstad som drivs av en annan Samtransåkare som en del av er känner sedan förut. Ni som har stolar och annat i era privata förråd kan komma förbi och lämna sakerna där. Tidböcker, rullar, spolarvätska etc kommer finnas i lokalen. Redovisningar ska lämnas dit i fortsättningen i brevlådan som ska sättas upp. Adressen är Engelbrektsv 19 i Sollentuna. Jag kommer att försöka vara där denna vecka mellan 10-14 (Ej torsd) så kom förbi om ni är i närheten.

Med vänlig hälsning

José Fernandez

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close