Fredag igen…

Vill tacka er för det arbete ni gör! Vi har denna vecka haft möten på Samtrans och jag känner att trots allt det som händer runtomkring oss så klarar vi oss ganska bra än så länge!

I veckan som gick så fick vi uppdraget att ställa upp med en servicebuss som åker runt i stan mellan kl 10-16 och hjälper våra provtagningsbussar med material och prover. Vi fick även uppdraget att ställa upp med 2st fordon som skall provta patienter i Nyköping med start den 26/5. Totalt har vi nu 6st fordon som kommer att jobba med detta som förhoppningsvis ger oss garanterad bra inkomst i sommar! Ni som har svarat att ni var intresserade av detta kommer jag att försöka hitta uppdrag till så fort det behövs fler fordon och möjlighet ges! Vi kommer även behöva utbilda sommarvikarier till dessa uppdrag. Ha tålamod….

Enligt statistik hos Samtrans så är körningarna på väg att öka sakta men säkert och det kommer troligtvis bli så att vi får vara ute lite fler timmar än vad vi jobbar nu med tanke på korttidspermiteringen så att dessa kunder får sina resor utförda. Detta gör det ännu viktigare att vi prioriterar våra fasta kunder till 100% då det blir många fordon som ska samsas om körningarna i sommar. Återkommer om det när jag vet mer!

I veckan som gick så gick ett av Kurirs äldsta och största åkerier i konkurs. Jag har sett fler konkursannonser där både Taxi Stockholm och Kurir åkerier har gått omkull. Ännu har jag inte hört att något Samtransåkeri gått omkull. Det gäller att hålla ut nu för jag blir bara mer övertygad om att skolstarten i aug kommer att vara speciell då det kommer att saknas många fordon i stockholmstrafiken hos våra konkurrenter. Vi borde ha en väldigt bra möjlighet att bli ännu starkare som åkeri framöver.

Vår reservbuss 7553 fyller 6år och kommer att bytas ut mot 7943 i veckan som kommer så ni vet om det. Under sommaren byts även 552,599 samt 629 mot nya fordon.

Och avslutningsvis har ni några frågor eller tankar så är ni välkomna att höra av er till oss!

Trevlig helg!

José Fernandez

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close