Valborg

Hej alla medarbetare!

Idag är det Valborgsmässoafton och många kanske kommer att umgås med vänner och bekanta. Tänk på att hålla avstånd och ha i åtanke att tvätta och sprita händerna regelbundet.

Veckan som varit har jobbmässigt varit på en hyfsat stabil nivå. En del av er har väldigt lite jobb och blir då korttidspermitterade viss del av dagen medan andra har väldigt bra flytt med körningarna. När ni inte är i trafik så är det jätteviktigt att ni loggar ur era taxametrar så de ej registrerar arbetstid.

Nu på måndag så går provtagningsfordon nr 3 igång i Vallentuna. Det har hittills inte kommit igång med kunder ännu men vi har fast betalt per timme hela dagen så det är bara att ha tålamod. Om någon mer är intresserad så hör av er. Jag vet att det kommer att behövas fler fordon kommande veckor.

Jag deltog på ett möte med Samtrans igår och där framkom det att de har svårt att få ut RT körningar vissa tider och det saknas fordon under dagen. Resorna totalt på Samtrans börjar öka lite grann så det kanske vänder lite sakta uppåt igen. Det kan vara så att vi behöver få ut fler fordon under dagen som hjälper till men då återkommer vi om det.

Ni som inte hämtat handsprit kan komma förbi och göra det. Vi har fortfarande flaskor kvar hemma. Vi har även beställt ansiktsmasker till er men de har inte kommit ännu.

Kör försiktigt och ha en trevlig Valborg!

Med vänlig hälsning José och Vivi

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close