Provtagningsbussar

Nu är det fredag igen och ännu en vecka är till ända. Även denna vecka har varit upp och ner med körningar. De bussar som är i drift har hyfsade kassor trots allt. Vi försöker att hålla bussarna som har tappat mycket körningar hemma med hjälp av ”permitteringslöner”. På så sätt kan vi fylla upp de andra bussarna som har hyfsat schema kvar. Från nästa vecka så startar vi ett projekt ihop med Samtrans där vi ställer upp med 3st bussar som ska jobba med coronaprovtagningar av de som fått en remiss från läkare. De dubbelbemannade bussarna kommer att stå vid Älvsjö, Väsby samt Vallentuna. Det kommer att hålla på i minst 2v för att sen utvärderas. Det betyder ju nu även att de körningarna som de hade skall fördelas på er övriga som kör.

Jag vill även passa på att påminna er om att jag har fortfarande ett antal flaskor med handsprit och rengöring hemma som ingen har hämtat upp. Ta med er redovisningar när ni kommer….

För att ni skall känna er trygga ang det ekonomiska så har som jag berättat förut Tillväxtverket godkänt bidraget till korttidspermitteringen vilket tryggar era löner medan allt detta pågår. Men som ni också vet så måste vi fortfarande i den möjligaste mån det går köra de kunder vi har så även åkeriet kan betala sina räkningar som inte är löner. Läget är under kontroll med det är fortfarande långt kvar innan detta är över.

Stort tack för denna vecka och vi önskar er en bra helg!

José och Vivi

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close