Lite oroväckande!

Hej allihopa!

Tråkigt nog blev många sjuka i måndags! Vi har idag endast 14 av 33st bussar i trafik och Stefan får tyvärr ge bort körningar till andra kollegor på Samtrans för att vi själva inte hinner köra kunderna. Jag hoppas för allas skull att att vi håller oss friska och att många av er känner er pigga nog att börja jobba på tisdag när skolorna drar igång igen. Ni behövs i åkeriet även om vi har färre körningar just nu! Om detta håller i sig en längre period så kommer vi inte att kunna fullfölja den plan jag skrev om förra veckan utan då kommer vi som många andra företag att bli tvungna att varsla förare för att åkeriet ska kunna överleva sommaren. Det skulle kännas extremt tråkigt att behöva gå skilda vägar för jag tror verkligen på att det kommer att bli väldigt bra när detta vänder….

Med vänlig hälsning José

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close