Hej alla medarbetare!

Nu har andra veckan med Corona virusets påverkan avklarats.

Även om våra kassor har sjunkit så är det under förutsättningarna ok hos de flesta av er. Vi har dock några fordon som vi måste få upp kassorna på eller helt enkelt parkera dem helt under en period.

Vill att ni ska veta att vi följer och tar del av allt som skrivs och sägs ang detta både från myndigheter och från vår uppdragsgivare Samtrans. Det har i veckan kommit många nya möjligheter från regeringen att åkeriet ska kunna få hjälp med att kunna hantera det intäktsbortfall som naturligtvis även drabbar åkeriet väldigt hårt. Vi kommer i veckan att undersöka om vi kan tilllämpa korttidspermittering som är en av stödåtgärderna som staten hjälper oss med. Den åtgärden kommer att säkra en större del av er lön. Vi kommer även att kunna få andra ekonomiska lättnader under en period.

Vårt huvudfokus just nu är att ingen ska behöva bli uppsagd av oss under denna period då jag tror starkt på att denna ”kris” är över om nån månad. Vi kommer att ansöka om alla hjälpåtgärder som finns att få.

Det vi behöver nu är att ni som är ute i fordonen följer de direktiv som ges av Samtrans och tar alla körningar som erbjuds till er. Vi behöver också se till att ni jobbar på ett så ekonomiskt sätt som möjligt utan för mycket tomkörning mellan jobben.

Jag förstår också att en del av er vill ha rengöringsmedel, handskar etc. Jag ger er möjlighet att själva köpa det ni känner att ni behöver ha för att kunna jobba och ge mig kvittot. Jag kan inte gå in idag och köpa 35st av något för då säger dom nej….

Med det sagt så önskar jag er en trevlig helg!

Hör av er om ni har några frågor!

José

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close