I dessa tider…..

Hej allihop!

Jag vill börja med att tacka alla för det otroligt viktiga arbete som ni utför nu!

Vi kan inte upphöra att fungera som kollektivt samhälle pga det som sker runt om oss.

Till er som känner er halvkrassliga och har några av symtomen, som hör till Covid 19, så är mitt råd till er att verkligen stanna hemma. Vi klarar ändå av av köra våra kunder just nu som det ser ut.

För er som känner er oroliga för vår framtid i företaget så kan jag bara säga att vi kommer att ta del och utnyttja alla lättnader som regeringen aviserat för företagen. När ni är sjuka så tar staten över företagens sjukkostnader för er från dag 1 som det är just nu. Dock måste ni själva göra anspråk på den karensdagen från försäkringskassan.

I dagsläget så ligger vi ungefär 30% under våra normala dagskassor vilket vi inte kommer kunna mäkta med om detta pågår under en längre period. Men jag förstår också att det är svårt att köra in mer just nu….

Vi kommer att dra ner på alla investeringar och kostnader som inte i närtid är nödvändiga tills det stabiliserar sig med körningar. Jag vet även att Samtrans jobbar hårt mot kommunerna för att få till ekonomiska lösningar för oss alla. Vi försöker hålla er informerade så gott vi kan via denna blogg. Påminn gärna varandra om att följa bloggen tack.

Om ni känner er oroliga eller bara vill prata så ring så försöker vi hjälpa er med era frågor och tankar. Vivi och José

En reaktion till “I dessa tider…..

  1. Roger Schederin 20 mars, 2020 — 14:29

    Skrev detta på bloggen nu , kämpa på ! Rogge

    Bra tack För korrekt saklig info , det behövs alltid och speciellt nu . Vi försöker att jobba på och hitta så mycket körningar vi kan , 30 proc är väldigt mycket , men jag var faktiskt rädd för att det skulle vara mer . Magkänslan säger 50 proc …. Det bästa och smartaste är väl att se till at tomma ännu mindre och försöka stå still när vi är utan kunder . Vi kan väl hoppas att de skattinbetalningar som regeringen säger ”kan flyttas framåt” inte bara flyttas framåt utan helt enkelt tas bort , en framflyttad skatt brukar innebära dubbel skatt , inte kul. Behöver ni på kontoret hjälp med något så skrik till vi finns för att hjälpa när det behövs . Rogge

    Roger Schederin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close