Corona?

Hej alla medarbetare!

Just nu så finns det många obesvarade frågor ang situationen med Coronavirusets spridning.

Jag vill börja med att säga att vi följer detta väldigt noggrant och så fort det finns särskild anledning att agera på ett visst sätt så kommer vi att informera er om det. Just nu är det väldigt viktigt att vara speciellt noggrann med handhygien. Använd handsprit om ni har tillgång till det eller tvål och vatten.

Vill också poängtera att vi måste hålla oss till fakta och inte dras med i ryktesspridning som förekommer i social media etc. Folkhälsomyndighetens information kan vara ett bra och trovärdigt sätt att få info ifrån.

Idag har det sagts att skolor etc inte kommer att stängas ner för tillfället och att fokus nu ligger på att skydda riskgrupperna i samhället så som äldre och sjuka som har nedsatt förmåga att hantera detta virus. Vi andra grupper i samhället kommer troligtvis känna av vissa influensa symptom när vi blir sjuka och det kommer att gå över av sig självt.

På kort sikt kan detta virus göra att våra körningar minskar men det borde också stabiliseras när den värsta oron lägger sig och allt återgår till det normala. Vi som jobbade när Svininfluensan bröt ut minns säkert också alla larmrapporter om det ena och det andra. Men det blev aldrig någon större katastrof av det.

Känner ni att ni har frågor om detta så hör av er så försöker vi svara efter bästa förmåga!

Trevlig helg önskar José och Vivi

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close