Ökad trafiksäkerhet

Hej allihopa!

Vi ser fortfarande att vissa bussar som håller en ohälsosam hastighet på våra vägar så från denna vecka kommer alla bussarna få inprogrammerat en spärr som gör att maxfarten blir 120km/h. (GPS fart) Mätaren visar då 125km/h i era fordon. Detta görs för att jag vill att ni håller ett lugnare tempo på vägarna. Det kommer förhoppningsvis även visa sig på förbrukningssiffrorna på era fordon då farten sjunker. Att stressa och köra för fort bidrar till en ohälsosam arbetsmiljö och är det så att ni tycker era körningar är för stressiga så får vi hitta ett sätt att jobba som är utan alltför mycket stress.

Med vänlig hälsning José Fernandez

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close