Nya telefoner!

Nu är det på gång! De nya telefonerna har kommit och vi håller på att uppdatera och lägga in uppgifter, appar och kontaktlistor samt annat som ni behöver i ert dagliga arbete. Snart kommer vi att be er komma in och få telefon och genomgång av hur vi tänker oss. Telefonbytena ska vara genomförda innan skolstart.

Telefonerna kommer att vara KNOXade, vilket innebär att de är förkonfigurerade och anpassade för de appar som behövs när man kör för Södertörns Taxi. Varje telefon kommer att vara hårt knuten till bilen den tillhör med bl a bilens mailadress och uppgifter. Detta betyder att chauffören INTE kan ta med sig telefonen om hen byter bil.

Hör gärna av er via mail om ni har frågor ang detta eftersom vi har semester (delvis) och kan inte alltid svara i telefon.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close